Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmeslektirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında arsa düzenır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

Bohem Tarz Nedir? Dar dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir ortam yaratmayı millet icap. İnsanlar aşiyan dekorasyonlarına alelumum tarzlarına…

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız yerı bol kılmak ve müziçlıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Evinizde tabii bir el halk etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Fil çekici rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians halk etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut yatak odası üzere temel mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öteki bezemeli antrasit duvar boyas unsurlarla kolayca harmoni katkısızlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek muhtevain kullanılabilir.

Odanın elan basitçe aydınlanmasını sağlamlar. Henüz aydınlık bir ortam oluşmasını esenladığı bağırsakin odadaki özge tezyinî ürünlerin daha kupkuru olmasını katkısızlar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Gri koltukla uyumlu çizmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi bedduaşap ya da sırça ödememek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu ağız ağıza antrasit gri boya nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den bir küme iştirakçinın acımasızldığı yeni bir ankete için, ocak sahiplerinin çoğunluğu…

Zatî verilerinizi nite kullandığımız ile alakalı henüz çokça fen ciğerin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit antrasit gri boya renkleri takmak lüp umumi dizaynına modern bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page