antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve yanıltıcı bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp sair odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana valör şimendifer.

Bu da griyi bir büro odasını yahut döşek odası dolabını boyamak yürekin en uygun renklerden biri yapar: Her dü rengin dürüst kombinasyonu ile kayranınızın her bugün nizamlı ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz oflaz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak midein çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara dört dörtlük bir zemin esenlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce ama aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Koridorlara geçerli parafin bir dokunuş antrasit gri boya mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle adamakıllı bir durum oluşturan beyaz rengi kesif kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sayesinde kullanıcıların her hamle sessiz ve davetkar oluyor.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve gailesiz bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit antrasit duvar boyas rengi çoğunlukla kıpkızıl gri yahut siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile vesair dekorasyon unsurlarıyla eksiksiz bir antrasit gri boya düzen mideerisindedir.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda çağcıl ve albenili bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Refineries were grup up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE kaş up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Antrasit renk haklı yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir araba destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page