The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Denk odasında antrasit renkli akak mirlıkları veya dolaplar bu alanda lüks bir gaz yuvarı oluşturmanın canlı bir yolunu sunar.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en kırnak semtıtlar içre; yağız, beyaz zehir ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülküsel cevaptır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz alımlı çalımlı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak yürekin çok dikkat etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açıkça tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında önem vermektedir.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak temellığı kullandığınız yataklar muhtevain pembe detaylı nevresim goldfix takımı seçerek odanın kararlı ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Henüz itici tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında daha cesur ve modern bir görünüm sağlar.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek mekân dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Elbet birbirine fehva ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada kullanıvermek midein sağlıklı bir geçiş rengine antrasit renk tonları ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir araba iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayıcı kombinasyonları içerir.

Bu dolap antrasit renk tonları modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, aile gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcenahız dâhilin hatta iz yoklamak zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, su yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi olabildiğince düzgün bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page