antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, boş gri tonlarından biridir. Bu renk son not modadır. Özellikle mağaza ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası sinein yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve resim galerisini adidaki bağlanakdan görebilirsiniz.

Parafin duvarlarla evet da sarı veya zer kadar sair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı sinein odanın daha koca görünmesini katkısızlayacaktır. Eğer çok yalabık olmayan derin renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da aşina bu etkiyi tekvin etmek sinein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kullanışlı bir şekilde istediğiniz her şeyi kıyak bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Dar boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kabilinden parçalar antrasitin dominant evetğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin konut bâtıni tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini besbelli bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir üslup katar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı katya heldiğinde ortaya çıdem akıbetlar şu şekildedir:

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim alanınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen yatak odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı bölüm önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak istikrar grupları ve makam takımları, Bellona’nın verimli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız açıkça gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden bağış alabilirsiniz.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir atmosfer oluşturabilir. Bahir mavisi yahut petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara kıvraklık ve tazelik tren.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış antrasit duvar boyas olan bu renk şimdilerde ev bark dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı antrasit duvar boyas nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun tonudur.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği antrasit gri dekorasyon söz gelişi ederken gayrı renklerle kıyak bir düzen yürekerisindedir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon kanalı evetğu görülürken birgani hasiyet renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page